Кауфланд IT HUB апелира: Останете си вкъщи!

Скъпи приятели,

2020 се оказа една много предизвикателна година. Всички живеем в ситуация, която преди месец би звучала като сценарий от фантастичен филм. Заради разпространението на вируса COVID-19, в страната ни беше обявено извънредно положение, което се отразява на живота ни, бизнеса ни, социалните ни контакти и дори до правото ни на свободна воля. За нас като компания, винаги на първо място остава здравето на нашите служители и това те да се чувстват сигурни и добре. Затова в момента всички ние работим дистанционно от вкъщи.

Извънредната ситуация няма да ни пречупи и в никакъв случай няма да попречи на бизнеса ни да се развива. Нашата работа продължава със същите темпове, както и когато сме в офиса. Факт е, че вече нямаме търпение всичко това да приключи, да се върнем по работните си места и да се видим с колегите си, не само виртуално. Имаме надежда, че това ще стане скоро, но до тогава ще продължаваме да бъдем отговорни към близките си и към обществото като си останем в къщи.

Междувременно и Вие не забравяйте някои прости правила, които трябва всички да спазваме, за да можем възможно най-бързо да излезем от извънредната ситуацията:

  • Останете си в къщи и ограничете максимално социалните си контакти
  • Мийте ръцете си често, покривайте устата и носът си, когато кашляте или кихате с кърпичка, която след това веднага изхвърляйте
  • Избягвайте да пипате своите очи, нос и уста с неизмити ръце, дезинфекцирайте често докосвани повърхности и предмети
  • Помогнете на възрастните си роднини, не ги посещавайте и не ходете на пазар преди 10:30 сутринта
  • Бъдете отговорни и спазвайте предписанията на националния кризисен щаб и органите на властта

Сега по-важно от всякога е да сме дисциплинирани и заедно да се справим с положението!

#stayhome